Ejas Opublikowano 11 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Czołem,Czy ty nie zakupiłes sprzęta u faceta koło Kalisza w takiej wsi zabitej dechami?? Byłem u niego sprowadza tylko same Virago i wiele już ich sprowadził z tego co wiem.Michał Tak Quote owszem to wlaśnie od tego gościa. I cóz nie będę robił reklamy ale jest ok i polecam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 To powinieneś być zadowolony, bo ja moją, byłą już 535:-), tez od Niego kupowałem.I tez mam sentyment:-)))Gratulacje i niech Cie wozi dokąd zechcesz:-) ;) Pozdro dla rodzinki, to super, ze sie cieszą z Tobą ;) Pozdrawiam, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bobrzycki Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Super zazdroszcze, też poluję na to cudo 8) Mam pytanko jaki rocznik i za ile no i oczywiście jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Gratuluje udanego zakupu !!!Ja takowa maszyne posiadam i jestem bardzo zadowolony mysle ze i ty bedziesz!!!Jak pojezdzisz troche to daj znac ile ci sciaga z baku bo ja ciagle walcze ze swoja i nie moge zejsc ponizej 7 litrow na 100km i bardzo mnie ciekawi jak spalaja inne wirowki :buttrock:Pozdrawiam i udanego sezonu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! Ale jaja, sporo ludzi ma virówki od tego kolesia. Ja tez od niego kupiłem, hehe.A jakby ktoś chciał to to jest link do jego strony z virówkami: http://www.brys.pl/ Nowemu posiadaczowi virówki gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 No witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 gdyby ktoś szukał czegoś o Virówkach to mogę polecić: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54100487 Pozdro wszystkim virówkowcom hehe ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 gratuluję ci rodaku z Poznania ;) pokaż się czasem w środy pod stajnią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Gratulacje. No to teraz gumowych drzew i samych zakrętów.Do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi