19NawroT91 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Witam. Posiadam Honde Magne VF700C (698cm3) 58 KW 86r. i mam uszkodzony jeden gaźnik z 4. Miałby ktoś może owy gaźnik lub cały zestaw sprawny? Może być dawca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 A skąd wiadomo, że uszkodzony jeden gaźnik, bo ze zdjęc, tego nie widać...popękany, połamany czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19NawroT91 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jeden został pęknięty i sklejony poxipolem na szybko i na spontanie bo w trasie byłem. Ale od tego czasu zalewa silnik benzyną, a i tak musiałem lawetę wezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zadzwoń do koleżki, czy nie będzie miał do Magny 750, i czy nie sprzeda: 6068147703 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19NawroT91 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 2 minuty temu, jannikiel napisał: Zadzwoń do koleżki, czy nie będzie miał do Magny 750, i czy nie sprzeda: 6068147703 Dziękuję kolego ale numer na za dużo cyfr 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 606 814 703 Sorki Na allegro tez są, 700-800 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19NawroT91 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 1 godzinę temu, jannikiel napisał: 606 814 703 Sorki Na allegro tez są, 700-800 złotych Tak widzialem ale ich stan daje duzo do myslenia ... Jak komus nie chcialo sie umyc czesci przed wystawieniem zeby jakos wygladalo to mozna sobie pomyslec co to jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 A ja się nie dziwię, jak mają multum części, to nie mają czasu na bzdety typu umycie, tym bardziej, że i tak wymagaja weryfikacji, przeglądu i czyszczenia w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19NawroT91 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Dziękuję jannikiel ! Jutro wysyłam swój gaźnik do Pana Ryszarda, aby naprawił go i zrobił serwis. Dziękuję jeszcze raz za tak cenny kontakt 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 No problemo, mam nadzieję, że się uda... Ja ze swej strony polecam jeszcze przegląd przewodów paliwoowych oraz wymianę , lub wyczyszczenie filtra paliwa ( czasami są tego typu), tylko trzeba zwracać uwagę, by nie był "papierowy", co prawda Magna ma pompkę, ale jak się zapcha to potem różnie to wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19NawroT91 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Właśnie Pan Ryszard wspomniał o pompce ... Bardzo możliwe że to ona wszystko psuje, ale dowiemy się dopiero po oględzinach gaźnika. Fakt faktem, że filtr i przewody mam nowe ale nie rzuciłem oka na pompkę co będę musiał to zrobić po złożeniu już gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Chyba zrobilim... hehehe, zaworki trzymają, dysze wolnych obrotów mają prześwit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi