bebok Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 witam wszystkich 4umowiczów :buttrock: mam pytanie odnośnie iglicy w ogarze 200,mianowicie kupiłem ostatnio taką w sklepie, jednak jest troche inna :? ==> ma 4 rowki a nie tak jak stara 3 :?: chciałem sie dowiedzieć czy to tak normalnie jest z 4 a starą miałem jakąs dziwną czy też może pomylili sie w sklepie i dali mi inną poprostu?ale to chyba nawet lepiej jak 4 są, nie? :buttrock: w końcu będzie więcej możliwości ustawień gaźnika :lol: z góry dzięki za pomoc :banghead: pozdro all :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 spokojnie, ja też mam 4 rowki na iglicyfabrycznie są 3, w sklepach mają 4obie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 18 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 a przy tych 4 jakoś lepiej jest?np. więcej opcji konfiguracji gaźnika? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Powiem tak: Iglica w wersji 1.0 ma 3 rowki, przez co posiada3 możliwe ustawienia jej przy konfiguracji.Iglica w wersji 2.0 ma dodany jeden rowek przez co zyskujeszdodatkową, czwartą opcję skonfigurowania jej.Ponadto Iglica ver. 2.0 jest w pełni kompatybilna z gaźnikiem Jikov!Konfiguracja Iglicy jest bardzo prosta, dlatego w punktach sprzedaży nie dodajemy do nich instrukcji obsługi i danych producenta. Na poważnie:a przy tych 4 jakoś lepiej jest? np. więcej opcji konfiguracji gaźnika?trafiłeś w sedno :buttrock: zamiat 3 opcji masz 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 19 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 ale moja jest w ver. 2.01...koszmar, takie skomplikowane urządzenie,do tego ten brak instrukcji obsługi i konfiguracji...:mrgreen: nie no...chciałem sie tylko upewnić i usłyszeć to od profesjonalisty :mrgreen: dzięki za pomoc pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi