BOGDAN17 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Witam Wszystkich serdecznie. Od wczoraj jestem po zdanym egzaminie na kat."A" jestem początkującym motocyklistom który potrzybuje pomocy w zakupie motoru jak natazie do 650 pojemności.Na takim motocyklu uczyłem się do egzaminu i na takim zdawałem egzamin.I teraz potrzebuje pomocy jak już pisałem we wcześniejszych słowach.Potrzebuje taki motocykl a żebym mógł z żoną razem jeździć w dalesze trasy.Myslalem o szosowo-turystycznym a żeby żona nie miała kolan pod broda bo ma problem z kręgosłupem.Bardzo proszę o wskazówki.Pozdrawiam Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Napisz w jakim budżecie chcesz kupić ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi