Kerlu Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Witam mam problem z moją Yamaha. Podczas jazdy coś w silniku przyhamowało na sekundę i puściło zaczął silnik dziwnie chodzić jakby klekotanie czy coś. Przyspieszenie wszystko miał ale po powrocie do domu gdy go zgasiłem a potem chciałem odpalić to już po przekręceniu kluczyka moto wgl nie reagował tak jakby ładowania nie miał. Podłączyłem pod prostownik 24v przez nieuwagę i spalił się bezpiecznik no i aku siadł. Kupiłem nowy aku i wymieniłem bezpiecznik i dalej nic . Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Wiele roznych rzeczy, oddaj do napawy to pewnie pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi