ancik Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Witam posiadam suzuki gsr600 2007r A wiec moj problem polega ns tym gdy wczoraj wrocilam do domu zgasł mi motocykl ponieważ dalam za mało gazu po czym już więcej nie odpalił. To co było zrobione w nim może wykluczyć kilka rzeczy. Zawory wyregulowane Swiece wymienione Lewe powietrze wyeliminowanie Nie pokazuje żądny błędów Accu sprawdzone Paliwo w baku jest Obroty wyregulowane Iskra sprawdzona Filtr powietrza nowy Nie mam pomysłów już co to może być. Może ktoś mógłby wesprzeć poradą? Już nie wiem gdzie szukać 🤯 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 nie przeskoczył na rozrządzie? Napinacz rozrządu ok? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ale kręci i nei odpala czy dostaje prąd "na licznik" i nie kręci ? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 W dniu 4.09.2022 o 08:33, ancik napisał: To co było zrobione w nim może wykluczyć kilka rzeczy. jak to było zrobione wszystko przed problemem (a raczej ciężko "wyregulować obroty" na nieodpalającym motocyklu) to to są głowni podejrzani 😉 Jeśli kręci to czy kręci normalnie czy szybciej niż zwykle? Trzeba by sprawdzić czy jest iskra i czy paliwo dochodzi. Jak nie ma błędów na zegarach to musi być jakiś problem z tymi podstawami. Jak nie kręci to albo czujnik nóżki albo czujnik sprzęgła. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi