jarko22 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Witam mam problem ze zdjeciem pokrywy zaworów w HONDZIE TRANSALP może ktoś miał podobny problem z góry dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Na pewno wszystkie sruby sa odkrecone? Radze sprawdzic, to bardzo dziwne zeby pokrywa zaworow na gumowej uszczelce nie chciala latwo zejsc. Moze ktos ja skleil bo ciekla zamiast wymienic uszczelke? Wowczas trzzeba uzyc troche sily w miejscach pokrywy do tego przeznaczonych, ale najpierw sprawdzenie srub i to podwojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko22 Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dzięki Adam za odpowiedź źle zadałem pytanie już odkręciłem pokrywę tylko nie mogę jej wyjąć tej z tyłu tam wystaje rurka na której był wężyk od płynu chłodzącego i ona przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 To trzeba ja odkrecic / poluzowac lub zdjjac a po wszystki odpowietrzyc uklad chlodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko22 Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Tam wygląda jak by była przykręcona na śrubę imbusową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 To trzeba ja odkrecic. Jesli nie chcesz placic za serwis to musisz zaplacic za narzedzia, nie ma obiadu za darmo jak mowi amerykanski przyslowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko22 Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Dzięki Adam za podpowiedź narzędzia mam tylko nie widziałem jak się do tego zabrać żeby nie zepsuć za chwilę biorę się do roboty jeszcze raz dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi