Włodek2022 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Szukam porady w następującym temacie. Piaggio mp3 500 (2016rok). Podczas spokojnej jazdy nagle zapaliła się kontrolka informująca o uszkodzeniu blokady przedniego zawieszenia. Nie mogę włączyć blokady. W nic nie uderzyłem, nie wpadłem w żadną dziurę. Przestało działać samo z siebie. Gdzieś czytałem na forach, że może to być spowodowane wypięciem się kabla z wiązki. Może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ściągnij skądś schemat instalacji elektrycznej i szukaj po kabelkach. Być może jakaś wtyczka, konektor się rozłączył. Jeżeli nie znajdziesz, to serwis i komputer diagnostyczny podpięcia. Tam może być dużo przyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi