benelli Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) Witam mam taki problem Benelli BN 125 nie wkręca się powyżej 6 tysięcy obrotów. Zawory wyregulowałem i zmieniłem na nowe świece przez kilometr normalnie działał i znowu to samo i przy odcince strzela z wydechu. Edytowane 22 Lipca 2022 przez benelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Sprawdz jak regulacja zaworow wyglada teraz, bo mozliwe ze wrocila do poprzedniego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrokenSMOKE Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Witam, Udało się naprawić? Mam ten sam problem i nie wiem co mogę zrobić. Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi