kamilosamigos Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Cześć Wszystkim. Prosiłbym o pomoc, sugestie, poradę... mianowicie. Odebrałem moto z serwisu i panowie nie są w stanie stwierdzić co może powodować dziwne szumienie raz na czas z prawej strony silnika. Sprzęgło nowe, kosz sprzęgłowy po regeneracji, rozrząd nowy ale bez napinacza. Szumi na niskich obrotach i głośniej na zimnym nie cały czas. Moc ok, nie kopci, chodzi równo wkręca się prawidłowo. Porównując jak brzmi uszkodzona panewka to na to nie wygląda ale pewności nie mam w 100%. W związku z tym poszukuje godnego polecenia mechanika, żeby chociaż ktoś poświęcił mi 5min i posłuchał, wyraził swoją opinie. Może kogoś kto ma taki motocykl, żeby porównać prace silnika. Lokalizacja okolice Krakowa. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 7 Lipca 2022 przez kamilosamigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Dobrze by było napisać, skąd jesteś i w jakiej okolicy szukasz tego mechanika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi