ejsikk Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Witam. Z góry przepraszam jeśli umieściłem ten temat w złym dziale. Na wstępie zaznaczę, że jestem totalnie zielony w temacie motocykli. Planuje kupno motocykla 125cc, mam na oku Yamahe MT125. Doradziłby ktoś co sprawdzić w takim motocyklu przed zakupem, jak się w ogóle do tego zabrać. Myślałem nad tym, żeby sprawdzić motocykl w serwisie przed kupnem, wydaje mi się, że to w tym przypadku to najlepsza opcja. Co sądzicie o zakupie swojej machiny zimą, ceny są dużo niższe np. o 3-4k czy np. o 1k? Zainteresowało mnie to ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/yamaha-mt125-stan-idealny-CID5-IDPAc1A.html?reason=observed_ad sprzedający nie ma nic przeciwko sprawdzeniu go w serwisie. Co sądzicie o tym ogłoszeniu? Warto? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 No przy obecnej inflacji to nie licz na to, że zimą będzie taniej. Z resztą dobry sprzęt nigdy nie taniał "po sezonie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejsikk Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Drożej chyba nie będzie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi