EVO 1979 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Może ktoś szuka takiego siedziska solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 może. a nie sądzisz, że "giełda" byłaby odpowiednim działem, przy założeniu że sprzedajesz (bo nie napisałeś wprost)? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO 1979 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Pewnie masz rację,ale nie widziałem takiego działu typowo pod harleya,albo się mylę i zrobiłem zwykle gapiostwo. Więc co mam teraz zrobić? mogę usunąć tego posta czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 oj, slabo sie starasz, slabo... https://forum.motocyklistow.pl/forum/214-harley-davidson-sales/ teraz najprosciej bedzie skorzystac z "raportu" i poprosic moderatorow o przesuniecie. to bardzo uczynni ludzie, ktorzy z dobroci serca obsluguja porzadek na fm 😎 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi