Skocz do zawartości

W jakich cenach stoją klasyki 125???

Gość Karpiu05
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Będę niedługo zdawał na A1 i chciałbym się zoriętować ile kosztują i jakie najlepiej motory zrobione na klasyki, choppery i coś w tym stylu. Patrzyłem na skutery czy enduro... ale moje gabloty(szeroki, wysoki) nie pasują do skuterów, ani crossów... dlatego zastanawiałem się nad styl klasyczny. Co wy na to??[/center]

A może jakis sport np Aprilla RS 125 jest dość duża na 125.A jeżeli lubisz enduro masz tereny itp to nie przejmuj sie wyglądem tylko kupuj enduraka .Przemyśl decyzje poniewarz klasykiem choperem po polach i lasach nie pojeździsz :buttrock: Przysiadz sie troszke do takich motorków i jak ci sie uogulni troszke styl i konkretne typy wejdz do nas :buttrock: .Jeżeli chodzi o ceny to wejdz sobie na www.allegro.pl .

No to według mojego obezniania będzie tak zaczynając od najniższej ceny:

Prawdziwe klasyki :)

Wsk 125 cena: 50-500zł (za ładnie odrestaurowane nawet drożej)

Mińsk 125: 300-800zł

Mz ts 125 : 300 - 1200zł

Troche nowsze i silniejsze ale imitujące nadal styl klasyczny.

Yamaha RD 125 cena 1500zł w zwyż http://moto.allegro.pl/search.php?string=1...&new=&country=1 Świetna stan ładie odrestaurowana gadałem z gośćiem chce za nią ok 1500zł Polecam!

Jangczeng, KNIGHT 3000zł w zwyż

Yamaha Virago - świetny sprzęt 6000zł

Honda Rebel, Suzuki Maruder i inne bajery również 6000zł w zwyż

Pozatym polecam poczytac i poprzeglądać sobie giełdy i aukcje internetowe.

- www.allegro.pl

- www.autogielda.com.pl

- www.gielda.motocykle.pl

Ceny mnie nie zszokowały 8O bo takich się spodziewałem. Dokładnie szukałem czegoś w stylu Yamahy Virago. Te sprzęty mi się podobały i podobają nadal. :) Chyba będzie trzeba się naprawde dobrze się uczyć i zaangażować w kupno całą rodzine. Bols2 dał mi pomysł o tym enduro. No ale się zobaczy jak będę podejmował decyzje. Dzięki wam za pomoc. Spadam się pogapić na innych. :twisted: [glow=yellow:48d5ed05d9]Nerka!![/glow:48d5ed05d9]

• 2 tygodnie później...

polecam to czym sam jezdze - Honda CM 125 Custom. Nie chodza zbyt dorgo, bardzo wdzieczny motorek, zywotny silnik montowany po dzis dzien w Hondzie Rebel. Gdy bys chcial wiecej info wal na pw, zapraszam tez na moja strone (link ponizej) do poczytaniu o tym moto. Polecam.

Pozdrawiam

Maciek 'vasiliy'