KM1976 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Witajcie. Zakupiłem niedawno skutera Piaggio mp3 250 model z 2007 roku. Mam problem ,bo nie wiem jaki jest olej w tym silniku oraz jaki olej przekładniowy . Poprzedni właściciel nie powiedział mi ,bo sam nie wiedział,gdyż on był tylko pośrednikiem w sprzedaży. Książki serwisowej nie posiadam od skutera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 bry, jaki jest ciężko powiedzieć, natomiast jaki powinien być mówi instrukcja użytkownika: https://www.manualslib.com/manual/683076/Piaggio-633823.html?page=41#manual jsz ps. wyszukiwarki internetowe nie gryzą Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi