gwarson7 Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Cześć, poleci ktoś szkołę jazdy we Wrocławiu na a2. Nie za miliony i żeby uczyła jeździć a nie tylko zdać egzamin. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Rafał Wolski - Szkoła Jazdy Wolski Waldek Humeniuk - Motorsfera na pewno mają pojęcie - znam osobiście. co do procesu szkoleniowego, podejścia do kursantów, prowadzenia osk itp. to niewiele moge napisać bo sie u nich nie uczyłem i nikogo nie będę faworyzował 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol_xa Opublikowano wczoraj o 10:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:28 Hej. Ja mogę nie polecić szkoły jazdy "Manewr". -Panowie w porządku, ale mało zwracają uwagę na szkolącego na placu. -Wywróciłem się na motorze na placu, połamałem plastiki w tym licznik i musiałem to odkupić, albo oddać pieniądze, wiec patrzcie NA OGOLNE WARUNKI UMOWY, przy podpisywaniu, bo taka szkoła powinna być ubezpieczona od takich zdarzeń, skoro maja pod opieka osoby uczace się, wiec logiczne, ze moga zdarzyć się wypadki podczas nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi