Mazda82 Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 ja baki do wski mam po 10zł :) a dla Agulki za darmo!!!!!! :mrgreen: Ja proponuje wsk 125 bak junak, zawias przedni etz na tarcze głebokie błotniki cos jak junak-tylko na mniejsze koła, przednie koło 18 tył 16 cobys lepiej miała...... lampa tył podrobka HD, przednia sie zobaczy kierownica z CZ350 niska szeroka, podnózki sie zobaczy kanapa stopniowana, ale nie z wski. boczki tez sie ładne zrobi.felgi z CZ aluminiowe. tłumik to trzeba sie dogadac bo czasami masz humorki.... a zreszta i tak wszystko wyjdzie w praniu :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 wiecie co ja już nic niemówie.....siedzicie se na japoniach i macie w głębokim poszanowaniu rzeczy do klasyków....a później bedziecie płąkali za pare lat ze już niemozna dostać częsci...a dlaczgo?? bo poskładaliście jakieś ustrojstwa SORY wyrażam swoje zdanie,ale to chyba moge no nie??Po prostu nienawidz przerabiania jakichkowliek klasyków i weteranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 ja nie siedze na japoni tylko na CZ350(po metamorfozie), org. WSK Kos 125,też posiadam i zapewniam wszystkich że orginalna pozostanie, tylko kierownice ma z CZ350(wygodniejsza) i opony nowe :mrgreen: Paho a ile sprzetów uratowałes? Ja ostatnio kupiłem wsk m06B1 zrobioną na crossa i ja doprowadziłem do org. kiedys miałem komarka po przejsciach i tez go doprowadziłem do org. Nie uratujemy kazdej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 yratowałem junaka m10 wsk m06 wsk m06b1 czekają na remont...a w trakce remontu generalnego jest wsk m21w2 z 73 roku i sory że sie tak zucam ale po prostu jestem maniakiem na pukncie wsk :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi