Aleksander777 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Nie wiedziałem gdzie to napisać wiec przepraszam ze tu. Potrzebuje się dowiedzieć co to za motorower:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Powyższy motorower jest dość niezwykły. Jest nieco podobny np do Simsona Sr2, no ale to jednak nie to. Okazuje się że w latach 50 było mnóstwo producentów takich pojazdów. Jednak najpopularniejsze wyniki wyszukiwania nie są zgodne z powyższym zdjęciem. Wniosek z tego taki że to zupełnie niepopularna maszyna na naszym rynku i możliwe że nikt z tu obecnych nie miał szans poruszać się takim pojazdem 70 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Jestem dosc pewny ze to bedzie moped ze stajni Puch , z konca lat 50tych np. MS 50 L , VS 50 LYX , ale na 100% nie jestem pewny co do modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander777 Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Istotnie mi też wygląda na Puch ale nie mam pojęcia co to takiego. Ten konkretnie egz. Był zarejestrowany w Pl i ubezpieczony w PZU w latach 50tych. Pzu zlecilo mi zrobienie opisow do Albumu ktory beda wydawac no i mam tą zagwostkę i jeszcze jedno autko ale jakoś doszedlem co to było Edytowane 1 Maja 2022 przez Aleksander777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi