Zibi1963 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Proponuję wspólny majówkowy wyjazd.Traska dowolna ,do ustalenia.Mogą być Bieszczady,Mazury,Słowckie i Czeskie winkielki,A także Dolny Śląsk.A może dalej w Europę?Nie tylko w week.Mam czas.Doświadzenie na moto UE i nie tylko.Zapraszam do [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazz-fan Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Azymut na Półwysep Kolka i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Kolka fajna ale latem. Teraz tam zimno i wietrznie. Morze zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1963 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Dlaczego nie ? Dwa lata temu byłem niedaleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof2505 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Właśnie kończy pakować motocykl myślę środa ?może czwartek? Chorwacja? Albo wsiąść na prom w Wenecji i popłynąć w okolice Korfu z tamtąd zygzakiem w kierunku domu? Albo jakiś fajny pomysł 🙂 501404757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiku Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Ja się też gdzieś wybiorę, chociaż nie wiem jeszcze dokąd i z kim. Jako, że mieszkam w Poznaniu to może zwiedzę trochę Niemcy, bo niedaleko, a w sumie ich nie zwiedzałem, tylko zawsze śmigałem przez nie dalej. A tak z innej trochę beczki- jest ktoś chętny na wypady pod namiot, najchętniej na dziko? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi