Pantofelek1303 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Witam Mam 18 lat, 186, 90kg. Moje pytanie brzmi: Czy Honda cbr 250 r będzie dobra dla moich warunków fizycznych i czy będzie można jeździć w dwie osoby, z czego mój pasażer były niski i chudy. Czy dalsze trasy były by możliwe? Nie chodzi mi tu o twardość siedzenia bo można to jakoś ogarnąć tylko o pozycję pasażera i ilość miejsca. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 A usiadłeś na to moto? Takie pytanie trochę nie ma sensu, bo to ty czujesz czy jest dobrze czy nie. Idź tam gdzie widziałeś to moto, do jakiegoś handlarza czy dealera i po prostu usiądź. Choć obawiam się że będzie ci ciasno, bo wysoki jesteś. Ale - usiądź, zobacz, sam poczujesz 😉 Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi