AdamKaban Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Cześć, proszę o polecenie kasku integralnego do max 500 zł. Jeżdżę głównie po mieście, do pracy. Bardzo rzadko krótsze trasy. Prędkość raczej max 100km/h. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Zobacz na kaski Airoh ST301, Lazer Rafale czy HJC CS-15. Kupowałem kask w podobnym budżecie dla pasażera, stanęło na Airoh (ze względu na pinlock w zestawie oraz blendę przeciwsłoneczną). Cudów się nie spodziewaj, będą potrzebne dodatkowo stopery do uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freidepiter2 Opublikowano Wtorek o 21:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:23 Cześć! Ja też szukałem niedrogiego kasku integralnego do jazdy po mieście i mogę podzielić się własnym doświadczeniem. Przy prędkości do 100 km/h wystarczają podstawowe modele w cenie do 500 UAH/EUR (w zależności od waluty). Najważniejsze, aby kask był dobrze dopasowany i posiadał certyfikat bezpieczeństwa. Często korzystam również z serwisów, w których można korzystnie wymienić pieniądze lub przelać walutę na zakupy, na przykład https://kantor.live/ — tam wygodnie jest porównać kursy i zaplanować zakupy bez zbędnych prowizji. Radzę przed zakupem obejrzeć recenzje na YouTube i nie oszczędzać na komforcie i bezpieczeństwie, nawet jeśli są to krótkie przejazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi