Grzesiu123 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) Witam , Mam problem w mojej Hondzie nsr 125 a mianowicie gdy ją odpalalem na ssaniu miala okolo 3 tys i z czasem schodzila do 1,5 okolo i pozniej wylaczalem ssanie i gasla mi na wolnych obrotach. Właściwie wolnych obrotów to nie mam , ponieważ gaśnie mi na postoju , musze trzymać caly czas troche gazu aby nie gasł . Wyczyściłem cały gaznik do ostatniej srubki , sprawdzalem iglice , wszystko prawidlowo . Wymienilem filtr powietrza i dalej jest to samo czyli gasnie na wolnych obrotach a jeszcze po czyszczeniu przestal regowac na ssanie ( na sucho gdy rozbieralem wszystko ssanie ciagnie linke więc nie wiem co moze byc nie tak ) . Dodam jeszcze , że nie reguje na regulowanie srub od wolnych obrotow i powietrza n a gazniku . Bardzo prosze o pomoc moze ktos wie co jest nie tak Edytowane 26 Marca 2022 przez Grzesiu123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 nie pęknięty króciec gaźnika do cylindra ? wygląda na jakąś nieszczelność , albo simmering wału któryś ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi