Mateusz sxr Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Witam może ktoś ma albo wie coś o tym skuterze jak się sprawuje chodzi mi o przyspieszenie i ogólnie jazdę jak na 50ccm waga 130 kg to dość dużo . Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy nie będzie za wolny dzięki za wszelkie odpowiedzi pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 (edited) 13 godzin temu, Mateusz sxr napisał: Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy nie będzie za wolny Bedzie taki (wolny - szybki) jak kazda 50tka , czyli 45 km/h.Po za tym to jest 4T i 3.3 Ps i do tego 131 kg + kg kierownika. tak ze wiele nie mozna oczekiwac. Ps.Najlepiej jak zrobisz probna jazde wtedy sam bedziesz wiedzial czy spelnia twoje oczekiwania !!! Edited March 23, 2022 by Taurus 61 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejAndrzej Posted January 9 Share Posted January 9 Witam czy Aprilia Sxr 50 rocznik 2021 można odblokować żeby zwiększyć prędkość ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts