Mateusz sxr Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Witam może ktoś ma albo wie coś o tym skuterze jak się sprawuje chodzi mi o przyspieszenie i ogólnie jazdę jak na 50ccm waga 130 kg to dość dużo . Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy nie będzie za wolny dzięki za wszelkie odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) 13 godzin temu, Mateusz sxr napisał: Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy nie będzie za wolny Bedzie taki (wolny - szybki) jak kazda 50tka , czyli 45 km/h.Po za tym to jest 4T i 3.3 Ps i do tego 131 kg + kg kierownika. tak ze wiele nie mozna oczekiwac. Ps.Najlepiej jak zrobisz probna jazde wtedy sam bedziesz wiedzial czy spelnia twoje oczekiwania !!! Edytowane 23 Marca 2022 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejAndrzej Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Witam czy Aprilia Sxr 50 rocznik 2021 można odblokować żeby zwiększyć prędkość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon 33 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Czy już ktoś poznał temat jak odblokować prędkość w sxr50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi