Złoty Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 POTRZEBUJE SKANU SCHEMATU INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ DO KAWASAKI GPZ 600R Z 1988 ROKU.mOZE BYC LINK STRONY NA KTÓREJ MOGE TO ZNALEŹĆ.ZA WSZELKI INFO Z GÓRY DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarkiewicz Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 www.kawasaki.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 17 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 I jak to teraz znaleść??????:buttrock::buttrock::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 17 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 k*rw* mac patrzyłem na tej stronce i nie ma nawet takiego modelu a do innej z której by pasowała instalacja nie ma schematu tylko wyskakuje mi zebym sie skontaktował z najblizszym dealerem Kawasaki.Tylko ze oni ma czegos takiego nie dadzą do ksera bo oni maja z tego robote jak to robia.KUrde chłopkami pomóżcie chociaz skan schematu z ksiazki serwisowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sic_Majster Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Wlasnie kupilem serwisowke do gpz 600 jak bede w domu na weekend to przesle Ci skan schematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 26 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!Wisze wieeeeeeeeeeeeelkie piwo!Uratowałes mi zycie jak dobrze pojdzie to moze jeszcze wyjade swoja kawka 1 Listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Mysle ze jak bys dorzucil ten schemat tutaj to byloby wiecej chetnych.Tez jestem zainteresowany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Sic co z tą serwisówką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi