boleslawzeglen Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Witam wszystkich Użytkowników, Od niedawna jestem właścicielem motocykla Ural K750, którego to planuje odrestaurować. Szukam kogoś ze śląska kto zna ten motocykl i z kim mógłbym porozmawiać oraz doradzić się w tym temacie. Mam już wiekowo 7 z przodu także nie jestem zbyt biegły w tematy internetowe. O napisanie tego posta poprosiłem syna. Jeśli ktoś chciałby pogadać i pomóc to proszę o kontakt pod numer: 666-606-347 Pozdrawiam Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Widze ze napisales prosbe na forum redmotorz. Tam powinni ci pomoc, tu nikt chyba Urala nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi