Adam M. Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Ok, to w takim razie moge przetlumaczyc poszczegolne testy ukladu zapl. tyle ze jak wroce z gym i plywalni po waszej 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celica192 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Dziś po robocie prześledzę serwisówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 No niestety, ani wczoraj, ani dzis sie to nie uda ( mam prace oprocz codziennych obowiazkow ) moze moja Sobota rano co jest wasza polawa dnia. W serwisowce masz testy poszczegolnych czesci ukladu zaplonowego w dziale Ignition system, Troubleshooting jest sporo fotografii i rysunkow ktore pomagaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celica192 Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Niestety w serwisówce nie ma nic o tym jak sprawdzić części układu zapłonowego ani jakie wartości powinny mieć. Jest tylko z jaką siłą dokręcać śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Jak najbardziej jest, problemem za to jest zastosowanie przy wiekszosci testow przyrzadu ktorego na pewno nie masz mianowicie miernika mierzacego najwyzsze napiecie. Czesc 16.9 i 17 ponizszej serisowki https://mototribu.com/constructeur/honda/1996/1000cbr/doc/revuetechnique_900rr.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celica192 Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Sprawdziłem uzwojenie pierwotne i spada z 3 do 0 a uzwojenia wtórnego w ogóle nie pokazuje. Mam 6 cewek i na każdej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi