STUWA Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Oto mój nowy motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Ehhh Buell to choroba, ale nie dla każdego. Ja uwielbiam charakter silnika i zostaje u mnie na wieki. Ully mi się marzy, ale to już będzie za dużo. Niech służy bezawaryjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUWA Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Masz rację , zakochałem się w nim . Wygląd, charakter , inność, jazda , praca , zapach. Jestem dziwny. Pozdrawiam wszystkich zakręconych nie zależnie od marki . Dwa koła , silnik i brak ekologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi