jkonobrocki Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Witam Posiadam aprilia scarabeo 150 rok 1999r.Mam problem z odpaleniem jak jest zimno ,gaźnik czyszczony ,ssanie nowe,świeca nowa ,jak psiknę w gaźnik trochę paliwa to zapali i potem jak jest ciepły to pali od strzała .Może ktoś poradzi mi coś wiem że dużo o tym piszą na różnych forach ,ale każdy przypadek jest inny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 5 minut temu, jkonobrocki napisał: gaźnik czyszczony ,ssanie nowe To nowe ssanie na pewno sprawne? Podłączałeś na krótko do akumulatora? I czy prawidłowo zamontowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkonobrocki Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Tak sprawne ,sprawdzałem na krótko Wysuwa się i wraca , a co do zamontowania przy montażu uważałem by tłoczek dobrze wszedł z iglicą. Edytowane 11 Lutego 2022 przez jkonobrocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi