Glik Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Witam wszystkich na forum Odbudowuje zabytkowy motocykl DKW nz 250 z roku 1938 i nie mogę znaleźć kilku nie zwykle ważnych części jakimi są górne i dolne dystanse ramy ma ktoś pomysł gdzie można znaleźć oryginały lub ewentualnie zamienniki? Za informację będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Masz możliwość wizualizacji i zwymiarowania tych elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glik Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 W dniu 7.02.2022 o 21:42, Glik napisał: Witam wszystkich na forum Monetized by optAd360 Odbudowuje zabytkowy motocykl DKW nz 250 z roku 1938 i nie mogę znaleźć kilku nie zwykle ważnych części jakimi są górne i dolne dystanse ramy ma ktoś pomysł gdzie można znaleźć oryginały lub ewentualnie zamienniki? Za informację będę wdzięczny idget blockquote Niestety nie mam taki danych ani możliwość obejrzenia tych części dla tego pytam. A co masz może pomysł gdzie można to dorobić? W dniu 7.02.2022 o 21:42, Glik napisał: Witam wszystkich na forum Monetized by optAd360 Odbudowuje zabytkowy motocykl DKW nz 250 z roku 1938 i nie mogę znaleźć kilku nie zwykle ważnych części jakimi są górne i dolne dystanse ramy ma ktoś pomysł gdzie można znaleźć oryginały lub ewentualnie zamienniki? Za informację będę wdzięczny idget blockquote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Mam, ale muszę mieć rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi