Mateusz moto Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam jestem tu nowy niedawno kupiłem kawasaki zzr 600 99r nie wiem gdzie powinien iść wąż filtra powietrza może ktoś podpowie dodam że jest tylko z jednej strony a z drugiej brak wychodzina z pod filtra cienki 4 minuty temu, Mateusz moto napisał: Witam jestem tu nowy niedawno kupiłem kawasaki zzr 600 99r nie wiem gdzie powinien iść wąż filtra powietrza może ktoś podpowie dodam że jest tylko z jednej strony a z drugiej brak wychodzina z pod filtra cienki LIVE An error occurred. Please try again later Tap to unmute Learn more Advertisement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 To jest raczej wężyk spustowy do spuszczania oleju z airboxa gdyby takowy się tam zgromadził. On powinien mieć z drugiej strony zatyczkę i iść pod spód motocykla w okolice stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi