Kabutoomg Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Witam zrobiłem remont silnika w chińczyku 4t. Wsadziłem z 50ccm tłok cylinder i głowice 80ccm. Czuć opór na kopce ale coś przeskakuje, jak kręcę rozrusznikiem to wydaje jakieś dziwne dźwięki jakby coś się ścierało czasem piszczy. Ściągałem pokrywę wariatora żeby sprawdzić i jak kręcę to strasznie ciężko idzie albo wcale nie idzie. Co mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bcster Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 wał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Jak robiles ten "remont" to sprawdziles przed zamontowaniem ze silnik kreci sie bez oporow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi