michoa Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Witam jak w tytule 2 serwisówki ściągnąłem ale są dla dohca , a mój jest jeszcze sohc ( 1 wałek , 4 zawory ) może ktoś poratuje ? z góry dzięki po 2 godzinach w necie dotarłem do prawdy więc opiszę dla potomnych 😄 z tymi sajgonkami jest tak był rx125 i xrx125 rx125 właśnie był sohc i wychodził tylko w wersji enduro i mój to jest rx125 ( głupoty w dowodzie jak zawsze ) rx125 miał 4 zawory z regulacją luzu śrubkami xrx 125 od początku produkcji był dohc ( początek produkcji 2003 czyli kiedy jeszcze rx był produkowany ) i miał regulację na płytkach xrx125 wychodził jako SM i enduro nie ma czegoś takiego jak xrx125 z pojedynczym wałkiem , 90% ma bzdury w dowodach jak mój , ew jakaś radosna twórczość ( dół silnika , cylinder , tłok podobno są takie same i teoretycznie możesz sobie głowicę dohc założyć do rx125 , inny będzie tylko łancuszek rozrządu ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi