GaLciaK Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Witam kupiłem motocykl z taka płyta Givi, właściciel nie pamiętał jaki miał model , jaki mam dokupić albo gdzie szukać pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Masz płytę Givi M3 z systemem Monokey, szukaj kufrów mocowanych na system Monokey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLciaK Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 ok a gdzies kiedys słyszałem że kappa tez pasują do givi bo to teraz "ta sama" firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jeśli ma typ mocowania monokey to będzie pasować. Nawet jak znajdziesz jakiś chiński kufer z Monokey to powinien pasować (aczkolwiek różnie to bywa z chińskimi wyrobami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi