Wojtizard Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Witam wszystkich przychodzę do was z pytaniem czy olej Mobil EXTRA 2t semi synethic może służyć jako olej do mieszanki z paliwem?? Jestem dopiero nowym kierowcą i się dopiero uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Już sama nazwa wskazuje, że tak. A Google nie działają? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 a czego kierowcą jesteś 😄 ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi