GutekToKocur Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Witam planuje kupić motocykl Suzuki bandit 650N A2 lecz jestem początkujacy i chciałbym sie spytać was czy cena 11500 za motocykl z 2008 roku który był sprowadzany z Francji 5 lat temu opłaca sie kupic? dodam iż własciciel nie chce zejsc ani troche z ceny miał wymieniane oleje filtrty nowe opony tarcze itp lecz zaworów nie ruszał i chciałbym sie spytać czy jest to dobra cena? z góry dzięki za pomoc 🙂 Edytowane 25 Października 2021 przez GutekToKocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Pytanie, na które nie powinno się odpowiadać nie widząc motocykla i jego ogólnego stanu. Jeden kupuje jak najtaniej bez względu na stan techniczny, byle jezdził, a potem naprawia, drugi szuka ofert tylko z najwyższej półki cenowej, bo tylko one rokują dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GutekToKocur Opublikowano 26 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 12 godzin temu, grizzli napisał: Pytanie, na które nie powinno się odpowiadać nie widząc motocykla i jego ogólnego stanu. Jeden kupuje jak najtaniej bez względu na stan techniczny, byle jezdził, a potem naprawia, drugi szuka ofert tylko z najwyższej półki cenowej, bo tylko one rokują dobry zakup. Własniee chodzi mi o stan w miare okey wiadomo jak kupuje sie uzywany motocykl zawsze cos trzeba zrobić tez dowiedziałem sie ze licznik był kręcony i to mnie troche odrzuca i sie własnie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi