pdypa Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Witam Zwracam się z pytaniem czy da się przeszczepić do Piaggio x evo 125 silnik od x evo 250 albo 400 bez jakiś przeróbek. Ew inny sposób na poprawę osiągów (wariator, kit cylinder) Dziękuje za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Najprosciej kupic wiekszy skuter, o ile wiem 250 jest zupelnie wystaczajaca do wszystkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdypa Opublikowano 19 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 No właśnie że nie. Tu gdzie przebywam nie mam możliwości zrobienia dodatkowej katA. Więc pozostaje modyfikacja tego co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi