Jacek Elert Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Witam , mam jeszcze parę dni urlopu i planuje go wykorzystać na tygodniowy wyjazd motocyklem. Kierunek i termin dowolny do ustalenia, tylko asfalt. Byłem już w Rumunii i Chorwacji (innym moto). Czasu jest coraz mniej, ze względu na pogodę. - moje moto to Kawasaki Vulcan 800 - prędkość przelotowa 100-110km/h - myślałem o trasie dookoła Polski - ew. inna dowolna trasa - namiot nie jest mi obcy (Choć jest już zimno) Jeśli ktoś ma jakąś sprawdzoną trasę chętnie zobaczę, pogadam. Mogę polecieć samotnie lub jeśli ktoś chętny to zapraszam. Pozdrawiam LWG Edytowane 8 Października 2021 przez Jacek Elert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 5 godzin temu, Jacek Elert napisał: - moje moto to Kawasaki Vulcan 800 - prędkość przelotowa 100-110km/h nigdy nie miałam vulcana ale wydaje mi się, że jak ma taką pojemność to ma większą vmax niż te 110 km/h, ale mogę się mylić. Tyle to nawet wyciągają motocykle o poj. 125 ccm, więc chyba nie wiesz do czego zdolny jest twój motocykl. 5 godzin temu, Jacek Elert napisał: - myślałem o trasie dookoła Polski nie licząc południowej granicy to wszystkie inne są nudne i brzydkie, więc nie wiem skąd ten pomysł. 5 godzin temu, Jacek Elert napisał: Jeśli ktoś ma jakąś sprawdzoną trasę chętnie zobaczę, pogadam. widzę, że jesteś z Pruszkowa. Ja z Warszawy i czasem jeździliśmy z chłopakiem na taką trasę: Warszawa -> Nowy Dwór Mazowiecki -> Płońsk -> Sochaczew -> Żyrardów -> Mszczonów -> Grójec -> Góra Kalwaria -> Mińsk Mazowiecki -> Łochów -> Wyszków -> Pułtusk -> Legionowo -> Warszawa Trasa bardzo fajna, więc polecam, ale dość długa, bo ma prawie 400 km. My z chłopakiem jeździliśmy średnio jakieś 80 km/h, więc trasę robiliśmy w jakieś 5 godzin. Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Srednia 130 km/h ….. nieźle zapierdzielaszWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 3 minuty temu, KLAUDIUSZ napisał: Srednia 130 km/h ….. nieźle zapierdzielasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk kolega napisał 100 - 110 więc nie wiem skąd wziąłeś to 130 ale i tak wydaje mi się, że vulcan szybciej pojedzie Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Kolega pisał 100-110 km/h a Ty piszesz 80 mph ……. pomyślWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Niech zgadnę: 80 mph? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 1 minutę temu, KLAUDIUSZ napisał: Kolega pisał 100-110 km/h a Ty piszesz 80 mph ……. pomyśl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk no właśnie. To skąd w takim razie wziąłeś to 130 mph, bo nigdzie się nie pojawiła taka liczba w dyskursie? Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 130 km/h ….. czytaj uważnieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Nieeeee... to nie może być prawda... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 130 km/h ….. czytaj uważnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ? czytam uważnie jakby co Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 No taki quiz…… mph to to samo co km/h? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 2 minuty temu, KLAUDIUSZ napisał: No taki quiz…… mph to to samo co km/h? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jakbyś znał angielski to byś wiedział, że Anglicy i Amerykanie tak zapisują kilometry na godzinę, bo po angielsku jest to kilometers per hour i stąd jest to p w środku. to jest tak jakbyś się spytał czy apple to to samo co jabłko? Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Nieeeee... to nie może być prawda...Taaaa …….Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jakbyś znał angielski to byś wiedział, że Anglicy i Amerykanie tak zapisują kilometry na godzinę, bo po angielsku jest to kilometers per hour i stąd jest to p w środku. to jest tak jakbyś się spytał czy apple to to samo co jabłko?Tylko u nich są mile a nie kilometry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 15 minut temu, KLAUDIUSZ napisał: 130 km/h ….. czytaj uważnie czytanie uważne nie pomoże . trzeba mieć conajmniej trzy zwoje mózgowe żeby zrozumieć co się pisze i co piszą inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 czytanie uważne nie pomoże . trzeba mieć conajmniej trzy zwoje mózgowe żeby zrozumieć co się pisze i co piszą inniale z warszawy jest i zna amerykańskiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi