B4rt3q Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Witam mam pewny problem Problem polega na tym że z racji tego że zrobiłem przekładkę silnika ze 125/250 to chciałbym zwiększyć jego prędkość tak więc zmieniłem zębatki łańcuch i nic Wcześniejsze przełożenia to 16/54 Teraz włożyłem 11/45 I problem jest taki że czysto teoretycznie zmniejszyłem przełożenia o 4 zęby więc powinien pojechać trochę więcej a problem polega na tym że on jedzie tak samo jak wcześniej i dalej stawia na gumę Więc moja prośba czy koledzy pomogą mi i wytłumaczą czy dobrze myślę o przełożeniach że pojedzie szybciej lub coś? Lub odpowiedzą na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 https://sprocketcalculator.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi