Skroll Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Witam, czy jest możliwość wsadzenia cylindra 50 do 80mx ponieważ nigdzie nie mogę znaleść do 80mx. Czytałem na tym forum że gościu wsadził cylinder z 80 do 50 ale nie jestem pewny czy na odwrót da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 jeżeli da się z 80 do 50 to na 99% da się na odwrót , bo rozstaw szpilek będzie ten sam i tłok pasuje na sworzeń , nie jestem w stanie tylko odpowiedzieć czy głowica będzie taka sama .... a co się stało z starym ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi