HbrTT2666 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Siema, podjerzewam, że może to być panewka, ale nie widziałem za dużo filtrów w życiu, co o tym sądzicie? Honda pc40 2008 https://ibb.co/ZzFmmf0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 a stuka/puka coś😁? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HbrTT2666 Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Nie właśnie. Zdjałem pokrywę rotoru i jest ok. Zdjałem miskę i okazało się, że rurka, która idzie z pompy do filtra ma 2 warstwy, na wierzchu coś, a pod nim warstwa miedzi. Podejrzewam, że to odpryski z tej rurki. Próbowałem góra/dół poruszać tłokami, ale nie ma luzu, jedynie na boki co raczej jest normalne. Nie zauważyłem żadnych zmian, braku mocy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 jeździć/obserwować 😁 jak panewka to już jej nic nie pomożesz. A skoro na razie cisza to nie ma za bardzo co grzebać bo można więcej zepsuc niz naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi