Hubert86 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć, witam wszystkich na forum. Szybkie przywitanie. Nazywam się Hubert, mieszkam w Warszawie. Jeździłem 6 lat Fazerem 600. Teraz zakupiłem, ciepłego jeszcze, Junaka 125 Vintage do miasta. Mam problem ze znalezieniem szyby do skutera. Dzwonię po salonach, sklepach i nic. Dedykowane ponoć są strasznie kiepskie, jakiś lepszych zamienników nie mają albo nie wiedzą, czy będzie pasować, bo stany zerowe. Może coś podpowiecie, gdzie podjechać? Mocowanie jest tylko do lusterek, więc ze stabilnością może być różnie, ew. dorobi się jakieś dodatkowe uchwyty. Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Hubert86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zerknij tutaj. Może coś znajdziesz. https://www.mgg.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi