Skocz do zawartości

ZADUPEK W MZ ITP ITD....

belzebub
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

SPROSTOWANIE !!

ja nie robie z MZ sciga bo gdybym chcial to zrobic to bym sobie kupil za grosze na allegro wszystkie plastiki i bym pozakladal na MZ ale tutaj nie o to chodzi.

A co do sciga to nie podobaja mi sie scigi ! co to za motocykl w ktorym nie widac SERCA (silnika) ??

Ja modernizuje sobie moto dla wlasnej satysfakcji.

A i jeszcze jedno.

Wg was Panowie z Warszawy to jak powstala wiekszosc dzisiejszych motocykli ??

sa to po prostu udoskonalane z roku na rok konstrukcje !!

dla przykladu SUZUKI GSX !! ten motocykl isnieje od 1985 roku i gdyby stylisci z suzuki sluchali takich geniuszy jak WY to motocykl odpadl by juz w ciagu kilku lat z rynku gdyz przestalby sie podobac !! wiec nie udzielajcie mi moralitetów na temat mojego pomyslu i zmian w stylistyce motocykla.

dla przykladu - moze mi powiecie ze ta MZ jest zrobiona bez smaku co ??

Ej no fajnie, ale nie porownuj siebie do stylistow z suzuki, ani swojego badziewia do tej MZ ze zdjecia, bo na razie to efekty twojej pracy sa baaardzo mizerne. Nie sztuka pozakładac pare pierduł z innych motocykli i uwazac sie za wielkiego tjuninkofca jak ty. Ta MZ ma prawie wszystko orginalne, jedynie przerobione, oraz idealnie dopasowane.

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Więc po co dajesz zdięcia gdzie Twoja MZ'ta wygląda szpetnie?

btw. Styliści pracujący w firmach motocyklowych to profesjonalisci... a Ty poprostu przekladasz cześi z innych motocykli... i to na dodatek uszkodzone albo takie które nie pasują do innych części.

Mz'ta ma się podobać taką jaką jest a jeśli sie nie podoba to kupujesz inny motocykl... Co innego gdy ktoś robi to z gustem tak jak motocykl na fotce (z kufrem)

pomysl o tym i dopiero pisz :!:

wiec powiem ci cos co moze cie nauczy pewnych madrosci zyciowych.

skoro mamusia cie nie nauczyla to ja ci powiem ze o gustach sie nie rozmawia !!

a gdyby wszystkim podobaly sie swoje motocykle to by ich nie przerabiali nie sadzisz ??

Wracajac do wygladu to widze ze tylko dwoch kolegow z kabatow sadzi ze moja MZ wyglada szpetnie.

ale powiem zwiezle - gu.... mnie obchodzi wasze zdanie i zakonczmy ten temat na tym bo mnie to juz zaczyna nudzic i nie chce mi sie z wami gadac bo ani ja was nie przekonam ani wy mnie .

END OF TOPIC !!

z kabatow

Z Kabat z kabatów to ty jesteś :mrgreen:

sadzi ze moja MZ wyglada szpetnie.

No bo wygląda jak poskładana z elementów znalezionych na szrocie. Bak i siodło pasują do reszty jak pięść do oka.

Jeśli już chcesz przerabiac to nie pytaj jak i w jakim stylu. To jest cecha indywidualna każdego człowieka jednemu sie podoba to innemu nie. Nie pokazuj sprzęta przed przeróbką z pytaniem jak przerobić, bo to źle o to bie świadczy. Pokaż efekt końcowy wtedy będziemy wiedzieli że jesteś tunnerem indywidualistą i czego jesteś wart. Takie pytania jak Twoje świadczą o niskim poziomie twojej wiedzy technicznej (po co sie berzesz za coś, jak nie wiesz jak to zrobić) a wygląd twojej MZ tylko to potwierdza.

Ktoś kto chce konkretnie przerobić moto nie pyta się innych jak, tylko to robi w zaciszu i samodzielnie, a dopiero później pokazuje efekt swojej pracy. Osoba która nie wie z czego robi się owiewki, jest nikim innym jak własnie wiejskim tjunerem (jak można nie znać takich podstaw a brać sie za tjunink).

BTW: Nie jestem z Kabat :mrgreen:

z czego sie robi to ja wiem !!

maty szklane i zywica tylko chcialem zaciagnac jezyka o ewentualnych innych materialach ktore mogly by sie lepiej nadawac do tego typu roboty.

Takie pytania jak Twoje świadczą o niskim poziomie twojej wiedzy technicznej

po prostu pytam sie rzeby czegos nie spier... na samym poczatku a nie rżne cwaniaka i mysle ze wszystkie rozumy postradałem.

POZDRAWIAM SERDECZNIE !

chyba sie przejde do znajomego w warsztacie bo jak widze to wy wolicie pie**olic moralitety niz naprawde cos poradzic !

z czego sie robi to ja wiem !!

maty szklane i zywica tylko chcialem zaciagnac jezyka o ewentualnych innych materialach ktore mogly by sie lepiej nadawac do tego typu roboty.

Takie pytania jak Twoje świadczą o niskim poziomie twojej wiedzy technicznej

po prostu pytam sie rzeby czegos nie spier... na samym poczatku a nie rżne cwaniaka i mysle ze wszystkie rozumy postradałem.

POZDRAWIAM SERDECZNIE !

chyba sie przejde do znajomego w warsztacie bo jak widze to wy wolicie pie**olic moralitety niz naprawde cos poradzic !

Najpierw to ty sie naucz pisac po polsku panie "rzeby" :mrgreen: i nie zaciagaj jezyka bo ci nie wroci na dawne miejsce :mrgreen:

po prostu pytam sie rzeby czegos nie spier... na samym poczatku a nie rżne cwaniaka i mysle ze wszystkie rozumy postradałem

no chyba wlasnie rżniesz cwaniaka' date=' sadzac po twoich wypowiedziach i textach o stylistach suzuki czy innych

No wlasnie ci radzimy, zostaw ta biedną etz w spokoju, przez takich głupków jak ty utarło sie określenie WT

Skonczmy ta klutnie bo zarowno ja i Ty bedziemy stosowac wyrazy rodem z laciny i bedzie sie robic na forum makakofonia a chyba nie po to stworzyli to forum motocyklowe

Dobra koniec tematu :buttrock:

ty chlopcze powinienes byc tworca zespolu hip-hop bo widze ze temat "jak jest zle" u ciebie wystepuje bardzo czesto a oni tylko gadaja o tym .

a teraz przesadziłes od hip hopu sie odpierdol za miast tyle gadac bys sie zaja swoja mz bo jak narazie to co zrobiłes to nawet gówna nie przypomina, ja bym na twoim miejscu nie chwalił sie czyms takim.

i teraz koniec tematu

pozdro @

M@łpa nie chce sie z nastepna osoba klucic ale moglbys zauwazyc ze kazdy rodzaj muzy ma swoje ze tak powiem kluczowe tematy. przyznaje ze sformuowalem ta wypowiedz tak iz mogla ugodzic w kogos zainteresowania. ale tak samo jak Metalowe piosnki nie sa o kwiatuszkach i miłości tak w hip hopie czestym motywej jest wytykanie bledow systemu oraz biedy ludzkiej .

chyba przyznasz w tym racje ??

Ps. kiedy brales udzial w temacie FOTY NASZYCH MASZYN to jakos nie miales takiego zdania o tym motocyklu wiec smiem twierdzic ze zmieniles je po przeczytaniu owej mojej wypowiedzi w ktorej pojawila sie wzmianka o hh ?

bo tamten temat miał na celu pokazanie swoich maszyn a nie na wypowiadaniu sie na ich temat niewiem czy zauwazyłes ale ja w tamtym temacie nie wypowiadalem sie wogule tylko wklejiłem link i tyle. Co do hh to przesadziłes i dlatego wzruciłem na to uwage, bo mi sie to zsformułowanie nie spodobało

ok ja tez niechce sie kłucic wiec temat jest zamkniety