lissioo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Dzień dobry. Ostatnio kupiłem sobie skuter elektryczny i niepopatrzałem na to że nie ma kierunkowskazów. Czy policja może mi dać za to mandat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 a czy to podlega rejestracji? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lissioo Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Według sprzedawcy nie podlega rejestracji. I nie posiada miejsca na tablice Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez lissioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi