kakao123 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam. Jestem w kompletnej desperacji, szukam pomocy już ze wszystkich stron, więc może tutaj dam radę. Kupiłem chińczyka, Mikilon MZK 250 (dokładnie taki -https://www.olx.pl/d/oferta/nowosc-cross-xxxl-250-mzk-mikilon-super-moc-26-km-raty-dowoz-CID5-IDKLRU6.html#cdd31b176b;promoted ) no i niestety podczas jazdy po polach przyjebałem dość mocno w korzeń, obie felgi do wymiany. I o ile tylną jakoś dało radę znaleźć i kupić, tak już z przodem jebe się ponad miesiąc i nie mogę nic wyczaić. Dealer rozkłada ręce, mówi, że nie ma dostaw i ch*j. Nie wiem, ja się naprawdę mocno chu*a znam, więc może wy pomożecie i coś podpowiecie gdzie taką felgę (nawet samą obręcz, bez szprych) da się kupić. Średnica 21 cali, 36 szprych. Może od jakiegoś innego modelu będzie pasować? Stawiam litr czystej jeśli ktoś pomoże 😉 Pozdro Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez kakao123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dobrałbym jakąkolwiek felgę w takim rozmiarze. Nie powinno być problemu. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Jak to jest zwykła felga 21 x 1,6 to masz tego pełno na allegro, co prawda chińczyki no ale są 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 To jak będzie z tym litrem? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi