ADRIANNN Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Cześć Kupiłem nowy wariator do skutera I dostałem w nim 1 podkładke nie jestem pewny czy Dobrze ja umieściłem gdzie się daje taką podkładke? i czy przeciw talerz czyli ten wiatraczek powinien być luźny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 w żadnym wypadku 😄 przeciwtalerz i wiatrak który na nim siedzi( nie wiem o jaki skuter chodzi więc gdybam czasami wiatrak jest osobno zakładany na przeciwtalerz czasami na przeciwtalerzu ) i wieniec rozrusznika musi po dokręceniu się nie ruszać i nakrętka koniecznie na klej zrywalny bo nie wiem o jaki kibelek chodzi ale w chinolach wał kręci się tak że powoduje samoodkręcanie się nakrętki Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIANNN Opublikowano 3 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Tak już to ogarnąłem dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi