piotek543 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Posiadam yamahe dt 50r z 2004roku.mam z nią problem gdyż ciągnie mi na sprzegle wymieniłem już tarczki i przekładki Ale to nic nie dało.nie wiem czego to może być wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) a spręzyny? olej prawidłowy? regulacja sprzęgła prawidłowa? Edytowane 29 Czerwca 2021 przez motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotek543 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Sprzegło jest dobrze wyregulowane olej mam motul 10w30 sprężyny mam stare. Niestety ciągle jedzie na sprzegle W dniu 29.06.2021 o 09:10, motorek napisał: a spręzyny? olej prawidłowy? regulacja sprzęgła prawidłowa? Edytowane 30 Czerwca 2021 przez piotek543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 19 godzin temu, piotek543 napisał: Sprzegło jest dobrze wyregulowane olej mam motul 10w30 sprężyny mam stare. Niestety ciągle jedzie na sprzegle olej motocyklowy? przy wymianie tarczek i przekładek standardem jest sprawdzenie sprężyn, jeśli nie trzymaja wymiarów-wymiana, efekt- sprzęgło ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Przez sprężyny może się ślizgać sprzęgło, ale nie ciągnąć. Rowki na koszu, albo nieodpowiedni olej. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi