slavoy23 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Zakładając dodatkowe gniazdo USB zrobiłem zwarcie i brak napięcia na zaciskach gniazda, może ktoś wie gdzie gniazdo zapalniczki ma bezpiecznik? Sprawdziłem pod siedzeniem wszystkie bezpieczniki i są ok 🙄. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez slavoy23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarob16 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 W dniu 19.06.2021 o 21:56, slavoy23 napisał: Zakładając dodatkowe gniazdo USB zrobiłem zwarcie i brak napięcia na zaciskach gniazda, może ktoś wie gdzie gniazdo zapalniczki ma bezpiecznik? Sprawdziłem pod siedzeniem wszystkie bezpieczniki i są ok 🙄. Kolego czy ustaliłeś przyczyny braku napięcia w gniazdo zapalniczki mam to samo i nie mogę sobie poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Tam nie ma przypadkiem bezpiecznika na kablu plusowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryspin007 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 bezpieczniki są dostępne po zdjęciu demontażu prawego plastiku z kierunkowskazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi