Daweed098 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam. Kupiłem motocykl nie odpalony. Motocykl odpaliłem i znalazłem luz. Kilka dni później gdy chciałem ponownie odpalić nie mogę znaleźć luzu. Szukałem na odpalonymi i zgaszonym i nic. Co może być nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Gdzieś tam jest, szukaj dalej. Najpierw próbuj tylko z jedynki wrzucać, bardzo lekko pchając dźwignie do góry ... jak tak nie chce to próbuj z dwójki. Ważne by robić to z wyczuciem. Popróbuj też bez sprzęgła na zgaszonym motocyklu. Luz nie odparował, po prostu trudno go wrzucić i potrzebujesz trochę wprawy. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daweed098 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 To nie mój pierwszy motocykl i jeżdżę nadal innym ale zastanawiam się czy coś mogło uszkodzić się mechanicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi