damaka678 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udost臋pnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Witam, ostatnio jecha艂em na swoim moto i zacze艂em wyprzedza膰 i przy 180 zgas艂 mi ca艂kowicie silnik, po zatrzymaniu sie na poboczu sprawdzi艂em b艂臋dy i wyszlo mi ze聽12聽i聽19聽czujnik st贸pki i po艂o偶enia wa艂u wyczyta艂em.na zagranicznym forum ze przy wywaleniu聽19聽z automatu wywala聽12聽po wymienieniu dzisiaj czujnika po艂o偶enia wa艂u znikn膮 na chwile ale聽19聽pozosta艂a kiedy pr贸bowa艂em j膮 odpalic na luzie z b艂臋dem czujniku st贸pki zn贸w pojawi艂 sie聽b艂膮d聽od wa艂u, co mo偶e by膰 nie tak? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Adam M. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udost臋pnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Widocznie stwierdzila ze jedziesz za szybko. 馃檪 Nie mam niestety szklanej kuli zeby bez zobaczenia motocykla stwierdzic co sie stalo, wiele rzeczy moglo sie stac. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.