Scorpio1974 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Witam mam taki problem uchodzi mi paliwo przy jakiś większych obrotach lub stałych niedużo ale widać ślady ze kapie na obudowę rozrządu.dziekuje z góry za pomoc.pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2021 przez Scorpio1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gazniki czy wtrysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio1974 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Wydaje mi się że gdzieś gaźnik te okolice i to nie zawsze leci ciężko ustalić skąd dziwna sprawa.dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 To trzeba ustalic skad leci gdy zacznie leciec, najbardziej prawdopodobne jest okresowe przelewania gaznikow jesli sa brudne, czy drobna rdza w zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio1974 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam ustaliłem po długiej obserwacji ze paliwo leci ucieka lub przecieka z filtra powietrza.prosze o pomoc.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W ktoryms z gaznikow nie trzyma zaworek odcinajacy paliwo, trzeba rozebrac sprawdzic i wymienic zuzyta czesc ( mozliwe ze zawprek z gniazdem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi